У Мінфіні повідомили про повернення коштів учасникам ЗНО

З 1 липня "ПриватБанк" починає повертати кошти за пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Цього року у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації через пандемію коронавірусу учасники пробного ЗНО пройшли тестування вдома. Про повернення коштів повідомили у Міністерстві фінансів України.

Українці зможуть вибирати, у кого купувати газ – головна зміна з 1 липня

З 1 липня в Україні має запрацювати ринок газу для населення. Для повноцінного старту відкритого ринку обов'язковою умовою було спрощення процедури зміни постачальника.

Відтепер українці зможуть самостійно вибирати для себе постачальників послуг і держава більше не зможе диктувати ціну на газ. Адже тепер иномспоживач має право сам вибрати компанію, яка пропонує більш низьку ціну за "блакитне паливо".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

В Україні посилили покарання за водіння у нетверезому вигляді, тепер це кримінал

Починаючи із 1 липня в Україні впроваджується більш жорстоке покарання для водіїв за керування транспортним засобом у нетверезому стані.
Так, зокрема, для водіїв-порушників значно злітають суми штрафів. Крім того, тепер керування авто у стані алкогольного сп'яніння кваліфікуватиметься не як адміністративне правопорушення, а як кримінальний злочин.

″Жахнемо! Бюджет є″, - команда Зеленського влаштувала завзяте планування алкопаті на засіданні ВР

"Слуги народу" знову знову "відзначились" - нардепів спіймали за ганебним заняттям просто в залі Верховної Ради.

Так, під час розгляду важливого питання про легалізацію азартних ігор, "суги народу" були зайняті "більш важливими" справами - вони азартно обговорювали майбутню "алкопаті".
Обговорення алкогольної вечірки велося в чаті під назвою "Слуга народу. Комітет".

Порошенко влаштував шоу під Печерським судом

У Києві під будівлею Печерського суду проходить численний мітинг на підтримку Порошенка.

У середу, 1 липня, Печерський райсуд Києва продовжив обирати запобіжний захід п'ятому президенту України, співголові фракції "Європейська солідарність" Петру Порошенку. Під будівлею суду зібрався мітинг на підтримку ексгаранта.