У Мінфіні повідомили про повернення коштів учасникам ЗНО

З 1 липня "ПриватБанк" починає повертати кошти за пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Цього року у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації через пандемію коронавірусу учасники пробного ЗНО пройшли тестування вдома. Про повернення коштів повідомили у Міністерстві фінансів України.

Українці зможуть вибирати, у кого купувати газ – головна зміна з 1 липня

З 1 липня в Україні має запрацювати ринок газу для населення. Для повноцінного старту відкритого ринку обов'язковою умовою було спрощення процедури зміни постачальника.

Відтепер українці зможуть самостійно вибирати для себе постачальників послуг і держава більше не зможе диктувати ціну на газ. Адже тепер иномспоживач має право сам вибрати компанію, яка пропонує більш низьку ціну за "блакитне паливо".

Популярні новини зараз
Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

В Україні посилили покарання за водіння у нетверезому вигляді, тепер це кримінал

Починаючи із 1 липня в Україні впроваджується більш жорстоке покарання для водіїв за керування транспортним засобом у нетверезому стані.
Так, зокрема, для водіїв-порушників значно злітають суми штрафів. Крім того, тепер керування авто у стані алкогольного сп'яніння кваліфікуватиметься не як адміністративне правопорушення, а як кримінальний злочин.

″Жахнемо! Бюджет є″, - команда Зеленського влаштувала завзяте планування алкопаті на засіданні ВР

"Слуги народу" знову знову "відзначились" - нардепів спіймали за ганебним заняттям просто в залі Верховної Ради.

Так, під час розгляду важливого питання про легалізацію азартних ігор, "суги народу" були зайняті "більш важливими" справами - вони азартно обговорювали майбутню "алкопаті".
Обговорення алкогольної вечірки велося в чаті під назвою "Слуга народу. Комітет".

Порошенко влаштував шоу під Печерським судом

У Києві під будівлею Печерського суду проходить численний мітинг на підтримку Порошенка.

У середу, 1 липня, Печерський райсуд Києва продовжив обирати запобіжний захід п'ятому президенту України, співголові фракції "Європейська солідарність" Петру Порошенку. Під будівлею суду зібрався мітинг на підтримку ексгаранта.