Народний депутат від "Слуги народу" Орест Саламаха на засіданні Верховної Ради спав понад годину, поки його колеги розглядали законопроект про легалізацію грального бізнесу. Водночас доволі скандальний Юрій Корявченков, відомий більше як кварталівець "Юзік", балував себе солодощами Порошенка.

Як відомо, на сьогоднішньому засіданні парламенту депутати з самого ранку займалися розглядом законопроекту №2285-д "Про державне регулювання діяльності з організації та проведення азартних ігор".

Щоправда, як з'ясувалося, не усім нардепам було цікаво приймати доленосні для України закони. Так, близько 11:00, після старту засідання, "слуга" Саламаха покинув своє місце в сесійній залі та подався за колону, де знайшов собі місце і проспав не менш як годину.

Орест Саламаха проспав не менш як годину

В той й же час товариш Зеленського, який відомий українцям не тільки як гуморист в "Кварталі 95", а й "кришувальник" правоохоронців, теж, ймовірно, зголоднівши, побалував себе батончиком "Roshen", які виготовляє на своїй фабриці Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Юзік балується солодощами Порошенка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличка: варварська забудова, "антикорупційна" імітація і транспортний колапс.

Як повідомляв Знай.uа колишня чиновниця Клітіна пояснила "грудасте" звернення - "Збудилися добре...".

Знай.uа писав, Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів.