Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива в залі парламенту листувався з абонентом на ім'я "Яна Блядинська".

Одіозний нардеп отримав від жінки фотографію дитини, а у відповідь розповів про свої витрати на утримання. Листування Киви опублікував Цензор.нет.

Так, Ківа отримав від абонента, записаного як "Яна Блядинська", фото маленької дитини на море.

Ілля Кива, фото Цензор.нет
Ілля Кива, фото Цензор.нет

"3000 тобі + 7500 табір + 5 Діма + 1000 твоя мама. 16 000 – витрачені гроші на цьому тижні на тебе. Утримання і знаходження охоронця 1500 – щотижня + щомісячна зарплата + оплата оренди будинку", - написав нардеп.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, під час листування Кива отримав сповіщення від російського Telegram-каналу "Models market channel". Як повідомляє джерело, це "агентство побачень з моделями" і щоб приєднатися до каналу, потрібно відправити його авторам $500, а щоб стати "ультра-топ клієнтом" – $1500.

Ілля Кива, фото Цензор.нет
Ілля Кива, фото Цензор.нет

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Іллюша! Ти лиса гн*да": ветеран "Азова" викликав Киву на поєдинок.

Як повідомляв портал Знай.ua, напівголий Кива в трусах на автозаправці помив дівчині машину – "З вас повітряний".

Також портал Знай.uа писав, що міністр Малюська хоче перетворити в'язницю на готелі: "Буде бомба, недалеко від центру".