У Києві на Бессарабці іноземці влаштували масову бійку зі стріляниною. Без потерпілих не обійшлося – одному з молодиків перерізали горло.

Про це повідомили в Telegram-каналі Perepichka News

Відзначається, що інцидент стався о 04:00 біля офісного центру Arena-City, який розташований на Бессарабці. Саме там натовп молодих людей почав жорстоку бійку "стінка на стінку", а потім і взагалі все закінчилося стріляниною та кровопролиттям.

Скріншот з відео

За словами очевидців, побоїще сталося між іноземцями та киянами, щоправда, через що саме, невідомо.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"В Arena-City є кафе – там відпочивали турки та араби і все було добре. Потім вони перейшли в Лінос, де й стався конфлікт. Спочатку була бійка, а потім київському молодику перерізали горло. Вже у 6-7 годин ранку все повторилося – розпочалася стрілянина", - розповідає дівчина, яка запевняє, що бачила все на власні очі.

Скріншот допису

Окрім цього, наголошується, що копи, які прибули на місце, нічого не робили, а лише спостерігали за тим, що відбувається. Але потім все ж почала ловити учасників бійки та "запаковувати" в машини.

Нагадаємо, раніше у Львові бригада швидкої допомоги стала жертвою пацієнтів - "Ледве втекли, довго плакали..."

Як повідомляє портал Знай.uа під Києвом п'яні підлітки влаштували дикий "шабаш" на могилі - терлися про хрести, Україна в жаху

Також Знай.ua писав, що під Харковом п'яний маніяк розстріляв компанію з дітьми - пісок в крові