Колишній Прем'єр-міністр України Володимир Гройсан заявив, що влада розпочала брати гроші з фонду, який призначений для боротьби з коронавірусом, та вкладати їх в дороги.

Про таке він заявив під час ефіру в програмі "Шустер LIVE".

"Ми говоримо про багато речей, про повінь, про великі випробування… По-перше, хочу сказати, що коронавірус нікуди не дівся і сьогодні забирати гроші з фонду щодо коронавірусу на дороги – це дуже небезпечно та необережно", - сказав він.

Фото зі студії

Також Гройсман наголосив, що криза в Україні розпочалася ще минулої осені, і в цей складний період влада як ніколи має простягнути руку допомоги мешканцям держави.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Давайте вже визнаємо. Криза в країні почалась не з коронавірусу. Вона почалась минулої осені. І зараз головне завдання влади провести людей через цей складний період. Це значить, що має бути чіткий план. З цього документу кожен зможе зрозуміти, як українці пройдуть складні часи. У людей зараз просто немає грошей. І тут держава має простягнути руку допомоги. Вона не лише може собі це дозволити - дати своїм громадянам кошти - але і зобов’язана", - сказав він.

Ефір у програмі Шустер LIVE

Давайте вже визнаємо. Криза в країні почалась не з коронавірусу. Вона почалась минулої осені. І зараз головне завдання влади провести людей через цей складний період. Це значить, що має бути чіткий план. З цього документу кожен зможе зрозуміти, як українці пройдуть складні часи. У людей зараз просто немає грошей. І тут держава має простягнути руку допомоги. Вона не лише може собі це дозволити - дати своїм громадянам кошти - але і зобов’язана. Шустер LIVE

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Vrijdag 3 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський вирішив віддячити поліцейським за дієве дотримання карантину – "Здоров'я вам…"

Як повідомляв Знай.uа "Слуга" випадково злив в мережу інформацію про інфляцію і долар по 30: "Ми хочемо...".

Знай.uа писав, "Коля лимони взяв?" - Тищенко з'явився на базі "Динамо" з пакетом, приєдналися і "слуги народу"