Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями в Національному банку України відбулися кадрові зміни, свою посаду втратив Яків Смолій. До речі, сам Смолій заявляв, що обговорював свою відставку з президентом України Володимиром Зеленським. Не встигло пройти і тижня, а на сайті глави держави з'явилася петиція з пропозицією щодо кандидатури на посаду голови НБУ.

Про це стало відомо завдяки петиції на сайті президента України.

Петиція щодо НБУ, скріншот: YouTube
Петиція щодо НБУ, скріншот: YouTube

"Шановний Володимир Олександрович, враховуючи надзвичайно високий рівень довіри суспільства до Ющенка Віктора Андрійовича та ефективні управлінські якості, прошу у відповідності зі ст. 18 Закону України "Про Національний банк України" внести на розгляд Верховної Ради України подання про призначення на цю посаду Ющенка В. А. Віктор Андрійович Ющенко — є найкращою кандидатурою на посаду Голови Національного Банку України, оскільки має досвід управління банківською системою в кризовий час. По суті, саме Віктор Андрійович Ющенко є засновником банківської системи України та автором грошової реформи, яка врятувала Україну від дефолту. Ми, підписанти цієї петиції, глибоко переконані, що за роки своєї діяльності Ющенко В. А. проявив себе як досвідчений фахівець у банківській сфері, тому в цей важкий час він є єдиним кандидатом, який зможе ефективно управляти діяльністю Національного Банку України.", - пише автор петиції Максим Верес.

Також варто нагадати нашим читачам, що кияни, які стурбовані зростанням злочинності в рідному місті і випадками нападів неадекватних громадян на перехожих, вимагають від міської влади встановити на столичних вулицях так звані "тривожні кнопки". Відповідну петицію опублікували на сайті Київської міської державної адміністрації. Автором петиції городянин став Анатолій Лейко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київських чиновників посадять в "акваріум".

Як повідомляв Знай.uа нардепи жорстко "розкатали" мерство Кличка: варварська забудова, "антикорупційна" імітація і транспортний колапс.

Знай.uа писав, кияни втомилися від нахабних таксистів і поставили Кличку жорсткий ультиматум - "Заборонити!".