У неділю, 5 липня, на території України температура повітря буде близька до 30 градусів, хоча погода може бути похмурою. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на сторінці Facebook.

"В неділю погода у Києві може бути з хмарами і навіть локальними дощиками, так і температура повітря не сильно буде гризти `тридцятками`, так, +28, +29 градусів. У понеділок-вівторок спека знову візьметься за киян, вдень +30+32 градуси", - написала синоптик.

Спекотна погода збережеться і 7 липня, на Івана Купала.

"Так що всі любителі нічних стрибків через багаття, кидання вінків та інших видів купальських романтичних опівнічних змагань можуть робити це за сухої, навіть, зоряної погоди", -

Спека, фото Pxhere
Спека, фото Pxhere

Температура трохи знизиться і дозволить українцям насолодитися літом вже 8 червня до +23-+25 градусів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тиждень в Україні буде спекотним і далі на Сході, Півдні і в більшості центральних областей, +30+35, місцями до +36+39 градусів! На Заході і Півночі очікується +25+30 градусів, у Карпатах місцями +12+19 градусів.

Суха погода в неділю, 5 липня буде практично по всій території України, лише у Чернівецькій, Вінницькій, Київській, Чернігівській та Сумській областях пройдуть окремі грозові дощі.

Послаблення спеки на Півдні України очікується 8-го липня, на Сході - з 9-го липня.

У Києві неділя може бути з хмарками і навіть локальними дощиками, та й температура повітря не сильно гризтиме...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 4 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптик обіцяє по-справжньому гарячу погоду в Україні.

Як повідомляв Знай. ua, риштування під Тернополем заполонили люди з кошиками.

Також Знай. ua писав, що над морем в Кирилівці відкрився "портал" до Бога.