Варто нагадати нашим читачам, що в ці спекотні липневі дні президент України Володимир Зеленський перебуває в Одесі з робочим візитом.

Схожий вояж українці вже бачили рівно рік тому. Глава держави не зрадив собі і почав весело купатися в морі, забувши про карантин і справи державної важливості, проте на цей раз вже без Андрія Богдана. Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Володимир Зеленський на одеському пляжі, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський на одеському пляжі, скріншот: YouTube

Користувачі мережі активно публікують кадри з такого відпочинку, діляться відеозаписами і навіть придумали фотожабу, на якій Андрій Богдан згадує минулий рік, коли він ще знаходився в штабі Офісу президента.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Фотожаба на Андрія Богдана, скріншот: Telegram
Фотожаба на Андрія Богдана, скріншот: Telegram

"Зеленський не порушив традиції, і в цей раз теж поринув у море зі своєю командою після робочого візиту до Одеси.", - пише Telegram-канал Perepichka News.

Варто відзначити, що багато українців не можуть дозволити собі навіть поїхати або піти на місцеві зони відпочинку в своїх містах і населених пунктах, адже діють деякі обмеження, а також співробітники поліції і чиновник лякають величезними штрафами.

Також нагадай про ще одну несправедливість! Дані Держстату свідчать, що українці витрачають на їжу більше 40% свого заробітку, а решта йде на комунальні послуги. Ось вам і відпочинок, висновки робіть самі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.