Колишній керівник терористичної організації ДНР Олександр Бородай вважає, що найближчим часом Донбас офіційно буде прийнятий до складу Росії. Зрадник вважає, що ОРДЛО вже де-факто в РФ, а незабаром нібито стануть такою і “де-юре”. Про це повідомляють "ЗМІ" окупантів.

Олександр Бородай, фото: РБК
Олександр Бородай, фото: РБК


Також Бородай висловився і про проблеми, які, на його думку, заважають налагодити життя в псевдореспубликах. Зрадник вважає, що причина полягає у світовій кризі, який став проблемою для Росії, яка “є частиною цього світу”.

Крім того, терорист розповів і про голосування про поправки до Конституції Російської Федерації. На думку зрадника, це дало оцінку “російському народу Донбасу, як державотворчого”.
Нагадаємо, власники російських псевдопаспортов в ОРДЛО мали право проголосувати за поправки до Конституції РФ. Щоб отримати російський паспорт на окупованих територіях, жителям ОРДЛО довелося сплачувати держмито у розмірі 3.5 тисяч рублів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком - "Алло, банк на дроті"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова

Знай.uа писав, що В Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в "рабство"