Війська РФ можуть прорватися з окупованого Криму в Херсонську область, щоб дати можливість пустити воду з Дніпра в Північно-Кримський канал.

Таку версію розвитку подій допускає командувач Військово-морських сил України Олексій Неижпапа в інтерв'ю одеському виданню "Думська".

Окупанти вдарили ракетою на Донбасі, фото: ООС / Facebook
Окупанти вдарили ракетою на Донбасі, фото: ООС / Facebook

"Я не виключаю таких дій з боку Російської імперії. Ми готуємося. Все розповісти не можу, але ось вам маленький факт. Дальність ракетного комплексу "Нептун" дозволяє застосовувати його з материкової України на підходах до Севастополя. Ось там і подивимося ... Ми готуємося до повномасштабної військової конфронтації", - сказав він.

Російські окупанти в Криму, скріншот: YouTube
Російські окупанти в Криму, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Командувач ВМС вважає, що першим дзвіночко старту повномасштабної конфронтації РФ буде початок відновлення Північно-Кримського каналу.

Наразі всі сили покладено на укріплення морської частини - будуються нові місця базування. Адже це нереально перебувати тільки в маленькій гавані в Одесі і в маленькій гавані в Очакові...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Як повідомляв Знай.uа 8-годинний відпочинок в Одесі: графік робочої поїздки Зеленського показали українцям.

Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.