Незважаючи на карантин через коронавірус, в деяких місцях проводяться великі заходи. Гучні вечірки, тусовки. COVID-дисиденти, яким набрид карантин, вирішили “повеселитися”. Правда, закінчилася ця тусовка дуже сумно, передає Telegram-канал "Київ Зараз".

Один з учасників тусовки помер безпосередньо під час вечірки.
Інцидент стався в одному з столичних клубів. У вузькому просторі зібралося кілька сотень COVID-дисидентів, які тусувалися після 22:00, хоча це заборонено. Вечірка успішно проходила майже 7 годин і закінчилася викликом швидкої. Один з хлопців, який вирішив “відірватися” разом з усіма, але для нього вечір закінчився трагічно.

Прибулі на місце події медики констатували смерть молодого чоловіка. Попередня причина – передозування “забороненими речовинами”. Наука для любителів тусовок. Виявляється, помирати можна не тільки від COVID.

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.uа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.