Небо над Токіо запалало від втручання позаземного об'єкту. Яскравий НЛО у вигляді гігантської кулі увійшов в атмосферу Землі над Японією, оглушливим гуркотом пролетів над столицею, а потім вибухнув силою в 150 тонн тротилу. Зі значної частини японського регіону Канто можна було спостерігати вибух.

Джерело: видання Japan Times.

Зняті очевидцями і камерами спостереження ролики показують, як в 2:30 ночі за місцевим часом з'явився в небі об'єкт летить неймовірно швидко і при цьому сяє зеленими та пурпуровими відтінками.

Японців заспокоїли, пояснивши вибух астероїдом, який увійшов в атмосферу Землі, нагрівся до дуже високих температур, перетворившись в болід, а поблизу поверхні вибухнув. Це підтвердила Організація Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань, інфразвукові станції моніторингу якій зафіксували космічний уламок.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За оцінками IMO, космічна порода могла мати діаметр близько 1,6 метра і масу в 1,8 тонн. Для порівняння: метеорит, який вибухнув над Росією в 2013 році і розбив тисячі вікон в місті Челябінську, був, ймовірно, в 10-20 разів масивніше.

Вогняні кулі – звичайне, хоча і дуже рідкісне явище. Ще рідше вони досягають поверхні так близько, щоб вибухнути оглушливим гуркотом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, велетенський НЛО завис над містом — в мережі показали вражаючі кадри незвичного явища.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені-загарбники з Нібіру навели зброю на Землю, названа фатальна дата.

Також Знай.ua писав, "найкращий знімок НЛО за пів століття" - велосипедна прогулянка закінчилась неймовірним відкриттям.