Відомий український педіатр Євген Комаровський розкритикував владу за корупцію під час епідемії.

Свою думку щодо дій влади доктор Комаровський озвучив в ефірі Politeka-online.

Лікар висловив своє обурення через вибіркові обмеженнями і зробив припущення, з чим вони можуть бути пов'язані.

"Ресторани працюють тільки до десятої - мер ухвалив. А тепер купа мерських перевіряльників будуть о 22.05 бігати по ресторанах і знімати з них штрафи і відносити особисто меру, наприклад. Ось це я можу пояснити. Але я не розумію, чому вірус, який не є небезпечним о 20.00, раптом стає небезпечний о 22.05. Це все мерзенні мерські корупційні гри! ", - вважає Комаровський.

Крім того, Євген Комаровський розкритикував загальну стратегію України в умовах пандемії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Глобальна стратегія - заробити там, де можна, і бути не гіршими за інших. За кожним рішенням політичним простежуються не передивання за людей, а, щоб ти ні в чому не був винен. От ми - як всі. Як в Європі все закрили, і ми закрили, вони відкрили - і ми відкрили, вони вимагають тести - і ми вимагаємо тести. Ми ніби і не гірші, тільки щодо кожного елементу реалізації у нас купа проблем. Тільки у них чомусь допомогу надають лікарі із зарплатою в 2 тисячі євро за два тижні, а у нас 200 доларів на місяць, і ми вважаємо, що ми йдемо тим самим шляхом ", - зазначив Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, доктор Комаровський став на захист Третьякової і пояснив все про ″не якісних дітей″

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаровський пояснив, як правильно вирішити проблеми старших дітей у сім'ї.

Також Знай.ua писав, Комаровський пояснив, як правильно вирішити проблеми старших дітей у сім'ї.