На Сумщині під час урагану на голову дитині впала гілка від дерева. В результаті 13-річний школяр загинув. Про це повідомляє ТСН.

Хлопець на велосипеді їхав додому, коли здійнявся сильний вітер. З дерев почали падати гілки. Він якраз проїжджав понад греблею, як із сусіднього дерева відчахнулася гілка. Вона пролетіла зо 20 метрів і на швидкості впала підлітку на голову. Першу допомогу дитині намагалися надати випадкові свідки. Вони й викликали "швидку".

Дікарі кажуть, що хлопець не мав шансів вижити... Через кілька хвилин він помер у лікарні. У поліції загибель дитини кваліфікують як нещасний випадок. У місці, де сталася трагедія, всі дерева підрізали минулого року. Тому батьки у трагедії нікого не звинувачують...

"Хрускіт над головою. Я вжимаю голову – на мене чи не на мене, і куди бігти, або залишатися на місці. І в цей момент проїжджає хлопчик на велосипеді, і в мене на очах це все", - розповів очевидець трагедії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Отримані травми виявилися несумісними з життям. У хлопчика були відкрита черепно-мозкова травма, відсутні пульс і дихання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.