7 липня стало відомо, що на південному заході Китаю в провінції Гуйчжоу громадський автобус виїхав на зустрічну смугу і впав у водосховище. В результаті автокатастрофи загинула 21 людина, ще 15 постраждали. Про трагедію повідомило Центральне телебачення Китаю.

Серед загиблих один школяр, а серед постраждалих – троє дітей. Ще невідомо, скільки конкретно було пасажирів в автобусі на момент аварії та скільки з них школярі.

Аварія сталася у вівторок, 7 липня, близько 11.45 за місцевим часом. Уточнюється, що автобус зі школярами виїхав на зустрічну смугу, перекинувся на бік, зламав обмежувальні загородження з одного боку дороги і впав у водосховищі у китайському місті Аньшунь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Працівники місцевої рятувальної служби вже підняли автобус з води. Після трагедії китайське Міністерство громадської безпеки направило на місце автокатастрофи спеціальну комісію.

Місцеві ЗМІ пишуть, що громадський транспорт перевозив випускників шкіл, які повинні були в цей день здавати єдиний вступний іспит.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі водій легкового автомобіля збив дівчину на пішохідному переході та втік з місця події.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запоріжжі на маршрутку з пасажирами впала металева труба.

Також портал Знай.uа писав, що в Запоріжжя водій маршрутного автобуса, рухаючись по вулиці Бочарова, тимчасово втратив керування транспортним засобом та став винуватцем масштабної аварії.