Самопроголошена ДНР нарешті відкрила один з пунктів пропуску в Україну. З вівторка, 7 липня, почав працювати контрольно-пропускний пункт “Оленівка”. Раніше терористи в односторонньому порядку заблокували в'їзд і виїзд з окупованих територій, нібито щоб зупинити поширення коронавіруса. КПВВ “Оленівка” став першим офіційному пунктом, відкритим після карантину в самопроголошених псевдореспубликах.

Черги на КПП, фото окупантів


Однак терористи ДНР також встановили жорсткі обмеження на в'їзд. Зокрема, потрапити назад на окуповані території Донецької області зможуть тільки люди, у яких є спеціальний дозвіл “Міжвідомчого оперативного штабу” бойовиків. Залишити територію ДНР можуть тільки особи з громадянством України.

Натовп на КПП, фото ЗМІ окупантів


Однак труднощі з поверненням не зупиняють жителів окупованих територій. В перший же день на кордоні вишикувалася черга, яка налічує понад 100 автомобілів і кілька сотень людей. При цьому при виїзді в Україну вони зобов'язані пройти обов'язкову обсервацію або самоізоляцію (звітувати про місцезнаходження за допомогою програми “Дія”).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

facebook.com/Donprykz

Нагадаємо, раніше 19-річний франківчанин поповнив ряди Небесної Сотні, з Україною в серці: "Згадайте нашого Ромчика"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянин зрешетив товариша з пістолета посеред вулиці – вісім куль, дивом вижив

Також «Знай.ua» писав, що Під Тернополем псих з гарматою розстріляв дружину з-за "голодної" корови