Володимира Зеленського судитимуть за порушення закону

Зеленський сам зізнався в недекларуванні доходів, і НАЗК не заставило довго чекати на реакцію — президенту виписали два адміністративних протоколи. Про це повідомляється на сторінці НАЗК у Facebook. Зазначається, що причиною притягнення президента до відповідальності є несвоєчасне подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. Матеріали передадуть до суду.

Володимир Зеленський, фото Instagram
Володимир Зеленський, фото Instagram

Українська медсестра висловила крик душі про зарплату 4200 грн

Українська медсестра Ніна Козловська скаржиться на дуже малу оплату праці. Жінка каже, що за червень отримала зарплату в розмірі 4200 грн. Працює вона у Центральній райлікарні Києво-Святошинського району, має 26 років стажу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео

Пасажири забили палицями водія автобуса

Карантин через коронавірус у Франції сильно затягнувся. Очевидно, далеко не всім подобаються жорсткі обмежувальні заходи. Причому деколи доходить до серйозних інцидентів. У містечку Байонн сталася надзвичайна подія. Водій одного з міських автобусів був убитий за те, що відмовився пустити пасажирів без засобів індивідуального захисту.

Автобус, фото Sud Ouest
Автобус, фото Sud Ouest

СБУ зловила в Києві куратора ватажків "ДНР", причетного до катастрофи MH17

Служба безпеки затримала в Києві громадянина України, який займався керівниками самопроголошеної "ДНР". Про це йдеться в повідомленні пресслужби СБУ. Згідно з інформацією, як позаштатний представник російських спецслужб затриманий брав активну участь у створенні розвідувального управління "ДНР" та інших її підрозділів.

куратор ватажків "ДНР", скріншот з відео СБУ
куратор ватажків "ДНР", скріншот з відео СБУ

Арахамія задекларував котедж, куплений нібито за $37 тисяч

Голова пропрезидентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у своїй декларації зменшив вартість свого котеджу під Києвом у 10 разів. Так, нардеп у поданій 5 червня 2020 року декларації за 2019 рік вказав, що 27 червня 2019 року придбав будинок у селищі Віта-Поштова. Відповідно до декларації Арахамії, будинок площею 295,7 кв. м був куплений за 983 тис. грн. За курсом НБУ на дату придбання нерухомості це було близько $37 тисяч.

Давид Арахамія, фото з Facebook
Давид Арахамія, фото з Facebook