В ефірі програми "Право на владу" на 1+1 9 липня обговорювалася можливість вторгнення російських військ в Україну. В обговоренні взяв участь головний командувач ООС Сергій Наєв. Він розповів в тому числі, як йдуть справи з розкладами ворожих військ з Криму.

Наєв. заявив, що стан справ на Таврійському напрямку таке, що збройні сили України посилили всі види розвідки. Він заявив, що українські розвідники щодня видобувають відомості про військах РФ на півострові, і надаються керівництву ЗСУ. Всі отримані дані аналізуються і обробляються до деталей. Також збирають дані про можливості перекидання додаткових сил і засобів на полуострой з територіальної частини Російської Федерації.

Ворог не підготував наступальний удар. Його підрозділи перебувають у пунктах постійної дислокації. Уздовж адміністративного кордону знаходиться невелика кількість підрозділів ворожих військ. Вони, за словами Наєва, зайняті спостереженням за українськими військами, теж.

В даний момент безпосередніх погроз по настанню РФ на Херсонську область не виявлено Сергій Наєв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Порошенко зізнався, що готовий сісти у в'язницю: "Врятую Україну".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Знай.uа писав, прокурор розбрату: як повернення Кулика до ГПУ може зіпсувати відносини України з США.