Міністерство охорони здоров'я визначає умови, за яких діти можуть навчатися у звичайному режимі, і коли – у дистанційному. Крім того чиновники розглядають варіант змішаного навчання.

Про це під час брифінгу 10 липня повідомив голова Моз Максим Степанов.

"Ми хочемо, щоб наші діти повернулися до звичайного режиму навчання. Особливо 1 вересня, коли діти йдуть у 1 класи. Але коронавірус вносить свої корективи і тому зараз в умовах адаптивного карантину розробляється механізми і правила, в який спосіб наші діти будуть навчатися. При яких умовах вони можуть навчатися у звичайному режимі, а при яких – у дистанційному, і як ми можемо об'єднати ці два способи", - пояснив Степанов.

Школярі, скріншот: YouTube
Школярі, скріншот: YouTube

Моз розробляє алгоритми дій у співпраці з Міністерством науки і освіти. За словами Степанова, остаточні рішення повинні бути прийняті не пізніше ніж через 10 днів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Разом з Міністерством освіти і науки ми розробляємо відповідні правила та алгоритми. Протягом тижня, максимум десяти днів всі ми пропишемо і повідомимо, в який спосіб і за яких умов будуть навчатися наші діти в наступному навчальному році", - повідомив міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Шкарлета скинули всі проблеми МОН.

Як повідомляв Знай. ua, у Моз пояснили, як абітурієнтам отримати відстрочку.

Також Знай. ua писав, що учням запропонували виконувати роботу прибиральників в школах, батьки обурені.