Угорщина планує "тиху окупацію" України. Сусідня держава хоче масово скупити українські землі, надавши для цього фінансову підтримку представникам угорської меншини.

Таку думку озвучив український блогер Тимофій Гольц на своїй сторінці у Facebook.

Блогер заявив, що Угорщина розпочинає програму фінансової підтримки для представників угорської меншини з викупу земель сільськогосподарського значення. Кошти,за словами Гольця, з бюджету країни проходитимуть через фонд імені Габора Бетлена і міністерство аграрної політики Угорщини

“Занепокоєння українських чиновників, які вміють аналізувати, приймати і реалізовувати рішення, повинен викликати той факт, що Угорщина розпочинає програму фінансової допомоги представникам угорської меншини України у питанні викупу земель сільськогосподарського призначення”, - написав блогер.

За припущеннями блогера, викуплені землі Угорщина буде маскувати під різними проектами у сфері сільського господарства та переробної промисловості (насадження фруктових садів, будівництво переробних заводів).

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Такі наміри Угорщини вигідні і Росії, підкреслив блогер.

“Такі “провідні” сайти російської пропаганди, як odnarodyna.org, news-front.info та інші в єдиному режимі часу викладають позитивні матеріали про посилення позицій Угорщини на Закарпатті. Звичайно, у програшному для України ракурсі. У вигідному для Угорщини форматі. До речі, угорці вкладають чимало коштів на інформаційний супровід своїх проектів в інформаційному просторі України”.

Також Угорщина посилює армію і нарощує сили на кордоні, зазначив Тимофій Гольц.

Угорщина планує масово викупати українські землі. Поки пересічний українець, затамувавши подих, слідкує за судовими...

Geplaatst door Тимофей Гольц op Vrijdag 10 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна та Угорщина вперше за сім років заговорили про співпрацю

Як повідомляв портал Знай.ua, здача Берегово Угорщині: міністр назвав розвиток подій

Також Знай.ua писав, Угорщина погодилася на переговори щодо закону про мову освіти