Колишній міністр культури і народний депутат, відома співачка Оксана Білозір вирішила похвалитися перед своїми підписниками у соціальних мережах фотографією з святкування Івана Купала. Так, ексміністр показала знімок, на якому вона зображена під час купання в річці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Оксани Білозір в мережі Instagram.

Публікація Оксани Білозір, скріншот: Instagram
Публікація Оксани Білозір, скріншот: Instagram

"Літня прохолода на Івана Купала...", - підписала нову публікацію Оксана Білозір.

Варто зазначити, що публікація куми Віктора Ющенка і Петра Порошенка Білозір за кілька днів зібрала всього сотню лайків, а також можна помітити, що під фотографією немає жодного коментаря, що може викликати певні питання. Адже у такої відомої людини, під публікацією, могло зібратися кілька десятків користувачів для обговорення знімка. Однак цього поки не сталося.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в травні київський суд заарештував будівництво багатоповерхового будинку на земельній ділянці, яку було виділено співачці, экснардепу Оксані Білозір. Гучний скандал, фігурантом якого стала Оксана Білозір, пов'язаний з незаконним будівництвом багатоповерхового житлового будинку в Києві на вул. Мирної, 2/1 - на ділянці, що належить екснардепці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, суд заарештував "будинок Білозір", а колишня депутат-артистка заявила про численні об'єкти нерухомості.

Як повідомляв Знай.uа ексглава Мінкульту Білозір заявила, що її отруїли в Кабміні.

Знай.uа писав, автор законопроєкту про матюки Ольга Богомолець розповіла Знай.uа, де можна буде лаятися.