На одному з пляжів Єгипту сталася сумна історія, яку можна назвати навіть справжньою трагедією. Повідомляється, що на пляжі Аль-Нахіл одночасно втопилися 11 людей, всі вони намагалися врятувати дитину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Пульс України".

Пляж, скріншот: YouTube
Пляж, скріншот: YouTube

Повідомляється, що в п'ятницю, 10 липня, на пляжі Аль-Нахіл, який більше відомий як Пляж смерті, в районі Аль-Аджмі, на захід від Олександрії втопилися 11 людей, також відомо, що 5 людей безвісти зникли у морській воді.

За інформацією журналістів, 10 осіб загинули, коли кинулися в море, щоб врятувати дитину, яка тонулаа. Пляж було офіційно закрито, тому там не було рятувальних служб. Відпочиваючі, які трагічно загинули, приїхали на пляж вранці, 10 липня, щоб не потрапити на очі правоохоронним органам.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також варто зазначити, що в Єгипті через пандемію коронавірусної інфекції закрито всі пляжі, крім тих, якими керують готелі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я б хотіла, щоб мене зарізали під час сну", - спортсменка наклала на себе руки через знущання тренера.

Як повідомляв Знай.uа зірка серіалу "Хор" потонула в озері — поїхала відпочити разом з 4-річним сином.

Знай.uа писав, в Кирилівці повсталий "банан" ледь не вбив красуню-туристку.