Проблема окупованого Криму залишається актуальною. Через російську анексію, школярі з півострова не можуть здавати зовнішнє оцінювання у себе вдома, тому їм доводиться виїжджати в українські міста.

Часом трапляються і дуже неприємні інциденти. Мережу обурило відео, в якому випускники київської школи №90 після здачі ЗНО знущаються над татарськими дітьми.

На ролику записані образи на адресу татарських випускників. “Соромно за вас. Соромно, що ви навчалися в Україні”, говорили українські школярі. В кінці ролика чути фраза “Крим наш”.
Причина образ – відповіді татарських дітей на питання ЗНО. Наприкінці тестів були питання про окупований Крим.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Татарські випускники не змогли відповісти на них, з-за чого на них “накинулися” українські школярі. Адміністрація школи №90 вже принесла свої вибачення за цей інцидент.

Українські школярі ображали татарських дітей - скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий шкільний рік: Степанов пояснив, як планують організувати навчання з 1 вересня

Як повідомляв Знай. ua у Моз пояснили, як абітурієнтам отримати відстрочку.

Також Знай.іа писав, що учням запропонували виконувати роботу прибиральників в школах, батьки обурені.