В Тернополі правоохоронці спіймали чоловіка, який облаштував собі справжній город на даху дев'ятиповерхівки, де вирощував коноплю.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як відзначається, із санкціонованим обшуком до чоловіка з Тернополя нагрянули копи, адже останній підозрювався в переховуванні зловмисника, причетного до зґвалтування, а також викрадення та підпалу автомобіля.

Щоправда, знайшли вони зовсім не те, що очікували. Так, зловмисник за час карантину облаштував собі город на дев'ятому поверсі та вирощував коноплю.

Фото знайденої коноплі

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Під час обшуку працівники поліції виявили і розшукуваного, і невеличке городництво на даху багатоповерхівки. Так, було знайдено дванадцять рослин, схожих на коноплю, висаджених в полімерні банки, а також пістолет", - йдеться в повідомленні.

За незаконне зберігання заборонених предметів тернополянин відповідатиме у суді згідно статей 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові накрили віртуозного афериста

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запоріжжі аптека постачає наркоманам "легальні" наркотики

Також,"Знай.uа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.