13 липня для багатьох знаків стане днем одкровень. Покриви попадають, таємне стане явним, давня брехня може розкритися, правда, яку ви ретельно оберігали - стати надбанням громадськості. Для багатьох знаків день буде переломним, однак зміни будуть на краще. Різкі повороти долі можуть сильно збити з пантелику проте без них не обходиться жоден зліт.

Овен

Утримайтеся від необдуманих вчинків, їхні наслідки можуть бути незворотними. Не дозволяйте коливанням настрою зруйнувати ваші плани.

Телець

Будьте вкрай обережні в тому, кому довіряєте сьогодні. Навіть найкращий друг може ненароком проговоритися про вашу таємницю тим, кому її зовсім не треба знати.


Близнюки

День підходить для заробітку грошей і кропіткої роботи над собою. Складіть список своїх плюсів і мінусів, щоб дізнатися, яка якість у вас потребує виправлення.


Рак

Знайомства, які виникли сьогодні, виглядають дуже приємними. Однак не поспішайте перейматися. Можливо, ця людина прийшла у ваше життя ненадовго, лише з певною місією. Розлучатися потім буде боляче, якщо прив'яжетесь.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще


Лев

Цього дня зірки радять пробачити ближнім їхні провини і неідеальність — люди просто не можуть відповідати всім вашим очікуванням. Щоб відпустити гнів або образу, ввечері неквапливо прогуляйтеся на свіжому повітрі під улюблену музику.

Діва

Астрологи рекомендують більше часу проводити з дітьми і тваринами. Їхня енергійність і безпосередність благотворно вплинуть на ваш настрій. У раціоні віддайте перевагу білку і вітамінам.


Терези

У цей день можливі коливання настрою, від підйому до занепаду. Виною всьому положення планет. Постарайтеся, щоб це не відволікало вас від нагальних справ. Вечір присвятіть своїм хобі. Корисно побути наодинці з собою.


Скорпіон

В житті може статися несподіваний і крутий поворот, коли все зміниться одним днем. Лякатися не варто — ці зміни на краще. Астрологи рекомендують зайнятися своїм здоров'ям і відмовитися від шкідливих звичок..


Стрілець

В цей день слід більше часу проводити з друзями і прислухатися до їхніх порад. Не давайте обіцянок і помилкових надій людям, якщо ви думаєте, що їх розчаруєте. Корисні прогулянки на свіжому повітрі.


Козеріг

Візьміть собі позачергової вихідний, щоб насолодитися життям по повній програмі. Побудьте егоїстом, вимкніть телефон і виспіться допізна, можна влаштувати собі пасивний день, ніхто не стане вас за це засуджувати. Побалуйте себе шопінгом і ласощами.


Водолій

Ваш творчий потенціал може підвищитися. Самотність може збільшити потребу висловити свої почуття і думки. Не варто братися за нові і важливі справи.


Риби

Внутрішні духовні сили можуть пробудитися. Подорож може бути захоплюючим і приємним. Можна займатися колективною роботою і відпочивати в компанії. Можна починати нові справи і завершувати старі.