У понеділок, 13 липня, від Чернігова до Броварів українців скропить дощем і грозами. Здебільшого на всій території буде прохолодно і дощ. Про це повідомляє Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

"Від Чернігова до Броварів витягнулася грозова смуга. Але це ще не основний фронт. Як видно, перед фронтом - спека, за фронтом - холодяка. Синє - дощі", - пише синоптик.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

У північних і центральних областях вночі прогнозується +13 ... + 20 °C, вдень температура повітря складе +26 ... + 29 °C.

На заході температура повітря вночі складе +12 ... + 13 °C, вдень стовпчики термометрів будуть варіюватися в межах +16 ... + 19 °C.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У східній частині вночі очікується до +17 ... + 19 °C, вдень температура підніметься до +29 ... + 34 °C.

На півдні країни вночі прогнозується +19 ... + 20 °С, вдень повітря прогріється до +31 ... + 33 °C.

За словами синоптика, 13 липня, локальні грозові дощі йтимуть практично повсюди, окрім східних областей. Похолодає на Заході, Півночі та у більшості центральних областей, +12+20 градусів. На решті території ще побуде спека. У Києві понеділок буде свіжим, з періодичним дощем. Вдень +18+20 градусів.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 12 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше!

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде пекти"на повну – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.