У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа на фабриці, чорний дим швидко поширився по місту і дійшов до житлових будинків. На вулиці стоїть різкий запах гару.

У понеділок, 13 липня, в Чернівцях загорілась виробнича будівля з виготовлення взуття та гумових виробів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Зазначається, що загорілися третій і четвертий поверхи взуттєвої фабрики, пізніше вогонь перекинувся на нижні поверхи.

Площа пожежі становить близько 2 тисяч квадратних метрів

"13 липня в ДСНС надійшла інформація, що в місті Чернівці, вул. Прутська 29, на 3-му і 4-му поверхах чотириповерхового виробничої будівлі ТОВ Розма виникла пожежа. Площа пожежі становить близько 2 тисяч квадратних метрів", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, жертв і постраждалих немає. До гасіння пожежі залучено 30 рятувальників та 9 одиниць техніки.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Місцеві жителі розповідають, що дим швидко поширився по місту і дійшов до житлових будинків. На вулиці стоїть різкий запах гару.

Рятувальникам поки не вдається загасити масштабну пожежу на гумовій фабриці "Розма" у Чернівцях. Рятувальники продовжують боротьбу з полум'ям

Geplaatst door Чернівці.online op Maandag 13 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у столиці біля аеропорту "Київ" спалахнула масштабна пожежа

Як повідомляв портал Знай.ua, в Харкові загорілася дитяча поліклініка.

Також Знай.ua писав, українцям показали наслідки пожежі в Чорнобильській зоні