У Росії в рамках пенсійної реформи громадянам замість грошей будуть нараховувати електронні бали, так звані е-бали. Відповідну пропозицію представив Пенсійний фонд Росії, інформує dsnews.ua.

"При виході на пенсію кожен громадянин Росії отримуватиме по е-балу", - йдеться у презентації реформи. "Кожен може зробити самостійно за додаткові гроші. Якщо хоче, щоб нараховувалися е-бали, якщо хоче, щоб бали били – повинен зареєструватися і заплатити, тоді отримає кожен громадянин по е-балу. Якщо він цього не зробить, він бали не отримає", - пояснив представник Пенсійного фонду Російської Федерації.

Треба сказати, що ролик зі словами цього представника, а також відео з презентації реформи, викликали бурхливу реакцію в соцмережах. Що тільки не пишуть користувачі: "Путін отримає по е-балу?", "При виході на пенсію, президент РФ точно отримає е-бали! Де він ними розплатиться тільки не відомо", "У мене від сміху зуби висохли і тріснула щока", "З яким?".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що громадяни Росії досить жорстко пройшлися по своєму президенту Володимиру Путіну, розповівши, що він за останні 2-3 роки зробив не так. Про це вони повідомили "Настоящему времени", при цьому ЗМІ відзначило, що за 2 роки рівень їх довіри до лідера впав майже у два рази. Так, на думку багатьох росіян, головною помилкою в політиці глави держави Володимира Путіна стала пенсійна реформа. "Пенсія в мене маленька! Ну чому не піднімуть. Всі говорять:" Так, маленька, не прожити! "Ось у мене 10 500 рублів", "Все життя працював, отримав 6300 пенсії, уявляєте? Кому мені сказати "спасибі"?", "Пенсійна реформа! Мені прикро за нашу країну. Я йду і бачу, що бабуся сидить і просить їжу, тому що їй просто-напросто не вистачає цієї пенсії. А деякі навіть не можуть дожити до такого віку!" - поділилися росіяни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, росіяни втомилися терпіти Путіна і накинулися на президента РФ з жорсткою критикою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: оклигав від пропаганди і вимагають свободи – росіяни повстали проти Путіна, "Влада давно на нас забили".

Також портал "Знай.ua" писав, що розлючені росіяни вимагають відставки Путіна – минимитинг сміливців показали в мережі.