Українці люблять відпочинок на морі і поки закриті кордони, відправляються відпочивати до рідного Чорного моря. Бази відпочинку у населених пунктах поблизу моря переповнені туристами. Деякі з них вдаються до вельми нестандартних рішень при купанні в улюбленому море.

Так, телеграм-каналі "Perepichka News" опублікували веселе відео з українськими відпочиваючими в Кирилівці, на якому можна побачити, як люди розтирають тіла медузою, напевно, замість мочалки. Виглядає все це вельми неоднозначне та доволі дивно. "Це мочалка? Це щітка? Ні, це медуза. На пляжі в Кирилівці відпочиваючі вирішили відчути силу моря ось таким способом. Де закон про захист прав жалять?", - йдеться у підписі до відео телеграм-каналу.

До речі, нещодавно стало відомо, що у курортній Кирилівці шкуродери з орлами трясуть гроші з довірливих туристів. Житель Мелітополя розповів у соцмережі про схему, за якою оббирають довірливих туристів. Як розповідає чоловік, схема заробітку шахраїв проста. Молоді люди несподівано садять вам на руки орла. І пропонують сфотографуватися. Ціна фото 100 грн. Але ця сума є лише приманкою. Дуже скоро туристу садять на плече ще одну птицю. В результаті красиві фотографії обходиться в кругленьку суму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, над Кирилівкою пронеслися два смерчу – пісок в небо, пляж в жаху.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Кирилівці відпочиваючі без вудок тягнуть з води рибину за рибиною – сама йде в руки.

Також портал "Знай.ua" писав, що з Чорного моря вилізли гігантські медузи розміром з людську голову – жалять нещадно.