У вівторок, 14 липня, на Донеччині поблизу Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот".

У результаті обстрілу поранення отримали семеро українських військовослужбовців. Про це повідомили на сторінці штабу ООС у Facebook. Сили ЗСУ придушили ворожу активність. Втрати противника уточнюються.

Так, сьогодні 14 липня, в Донецькій області поблизу Новомихайлівки, збройні формування Російської Федерації застосували протитанковий ракетний комплекс "Фагот". Шестеро військовослужбовців отримали осколкові поранення.

За інформацією штабу ООС, ще один воїн був поранений внаслідок обстрілу з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї неподалік Водяного.

Усього з початку сьогоднішньої доби сім українських захисників отримали поранення. Їх усіх евакуаційною технікою оперативно доставили в медичні установи і надали належну допомогу лікарів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Ілюстративне фото з відкритих джерел
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Дії російських окупантів безкарними не залишилися – вогнем військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил придушили ворожу активність.

Втрати противника уточнюються.

"На свої агресивні дії окупант і надалі отримуватиме адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників", - запевнили в штабі ООС.

Російські загарбники вкотре цілеспрямовано першими відкривають вогонь по позиціях наших захисників, підтверджуючи своє...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 14 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 13 липня бойовики обстріляли військових, які евакуювали тіло українського бійця, який загинув, підірвавш на вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Зайцеве. Унаслідок підступного обстрілу загинув військовий медик

Як повідомляв портал Знай.ua, українські захисники на Донбасі потрапили у засідку російських окупантів

Також Знай.ua писав, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом