Ресторан "Велюр", який належить народному депутату від "Слуги народу" Миколі Тищенку, запросив відвідувачів розважитися в нічний час, не зважаючи на запроваджені Кабміном карантинні обмеження. Сам власник закладу, який в черговий раз порушив карантин, відмовився прокоментувати дану ситуацію.

Народний депутат фракції "Слуга народу" Микола Тищенко, який недавно очолив партійний осередок в столиці, не зміг відповісти на запитання, чому його ресторан "Велюр" працює до ранку всупереч карантинній забороні на роботу закладів громадського харчування після 23:00.

На прохання журналіста прокоментувати роботу ресторану "Велюр" в нічний час не дивлячись на карантинні обмеження, власник закладу Микола Тищенко заявив, що не може це зробити:

″Не можу. Все. Ще є питання?″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ресторан "Велюр", який вже знає вся Україна, і який належить нардепу від "Слуги народу" Миколі Тищенку, приймав гостей у "нічну зміну".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Так, на сторінці ресторану в Instagram в ніч з неділі 12 липня на понеділок 13 липня близько опівночі було викладено фото в сторіс, де повідомляється про готовність прийняти клієнтів до 6 ранку.

Ресторани Тищенка неодноразово порушували правила карантину. У кінці квітня видання Bihus.info пред'явило докази роботи "Велюру" для VIP-гостей.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Велюр" Тищенка в Києві вляпався у скандал по другому колу

Також Знай.ua писав, від філіжаночки Зеленського до ресторану Тищенка — українцям показали, як політики "шастали" під час карантину
Міністерство охорони здоров'я України звинувачує громадян в масовому порушенні карантину. Чиновники обурюються, нібито через таку поведінку в країні зростає кількість нових хворих на коронавірус. Тим не менш самі політики постійно порушують правила карантину.