У мережі оприлюднили результати зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року з географії, яке випускники складали у середу, 153 липня.

Тест з географії складався з 54 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 150 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з географії.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна було набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, - 90.

Дивіться першу частину тестів:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зауважити, що це не офіційні відповіді, і вони можуть відрізнятися від тих, які будуть оприлюднені 16 липня - дивіться Відповіді на тести ЗНО.

Установлення порога "склав/не склав" та визначення результатів ЗНО з географії відбудеться 28 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з географії у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 29 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів з географії.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об'єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Додаткове тестування з географії відбудеться 07 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, школярів більше не навчатимуть так, як раніше — що зміниться в українській освіті з 1 вересня

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися відповіді на ЗНО з біології

Також Знай.ua писав, ректор відомого університету вляпався у скандал із ЗНО - взяв по 7000 з кожного і "кинув"