У четвер, 16 липня, по всій Україні відчутно потеплішає, але сильної спеки не передбачається. У всіх областях буде сухо, крім західних, де очікуються дощі з грозами.

Прогноз Укргідрометцентру на 16 липня

У четвер синоптики Укргідрометцентру обіцяють дощі з грозами на Заході країни. Температура підвищиться до +24 градусів, а вночі становитиме +11 +13 градусів. На Півночі країни буде сухо і тепло – +26 градусів вдень, вночі температура опуститься до +14 +16.

У східних регіонах сухо і сонячно. Вдень стовпчики термометрів покажуть до +26 градуси, а вночі температура буде до +15. На півдні без опадів з температурою повітря +27 градусів, вночі буде максимум 17 тепла.

У Києві четвер пройде без дощу. Вночі температура повітря в столиці складе +16 градусів, а вдень повітря прогріється до +26.

погода на 16 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прогноз погоди на 16 липня від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в четвер дощі пройдуть на Заході України, а також у Житомирській і Вінницькій областях.

"16 липня температура повітря в Україні буде нам сприятлива. Протягом дня очікується +22 +27 градусів, у Карпатах місцями +8 +14 градусів", - написала вона.

Сьогодні ми всі стоїмо на вершині літа і оглядаємо чудові липневі краєвиди з вишнями, мальвами і чорнобривчиками. Але...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 15 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

16 липня вшановується пам'ять благовірних князів Василя і Костянтина Ярославських. До цього часу повністю дозріває і лісова, і садова суниця. У цей день наші пращури спостерігали за комарами і мошкарою: якщо вони в'ються колами, хороша погода гарантована на найближчі сім днів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.