Нарешті українці можуть насолодитися дійсно комфортною і приємною погодою, без набридливої спеки і дощів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко.

Метеоролог заявила, що завтра по всій території України слід очікувати суху погоду, з порівняно невисокою температурою, як для середини липня. Зокрема, повітря в різних регіонах нашої країни прогріється до +22…+27 градусів. Холодніше може бути тільки в Карпатах. Температура в горах очікується на рівні +8…+14 градусів.

Що стосується опадів, практично по всій території нашої країни їх не очікується. Україна буде перебувати в зоні підвищеного атмосферного тиску, завдяки чому ймовірність злив досить низька. Ймовірність грозових дощів зберігається в західних областях нашої країни. Особливо великі шанси у Житомирській і Вінницькій області. В інших регіонах погода буде переважно сухий і безхмарним. Вітер очікується західний, невеликий. На заході при грозах можливі пориви.

Вітер, фото pxhere
Вітер, фото pxhere


Жителі столиці завтра також зможуть насолодитися максимально комфортною погодою. Повітря в Києві прогріється до +25 градусів. При цьому жителів міста порадує яскраве сонечко з мінімальними хмарками. Проте в другій половині дня є ймовірність невеликого дощу, тому парасольку буде не зайвим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа у селі Обухівка, розташованому неподалік від Дніпра, триває боротьба зі стихійними звалищами.Оскільки місцеві влади воліють ігнорувати своїх виборців, жителі звернулися до преси.

Нагадаємо, що в Дніпрі сильний дощ приніс чимало незручностей мешканцям міста – підтоплені будинки, вода в громадському транспорті, розмиті дороги та інше. Користувачі соціальних мереж опублікували масу кадрів наслідків негоди.

Також Знай.uа писав, що під Кривим Рогом жителі вже кілька днів змушені терпіти огидний запах від водоймища, в якому масово загинула риба. Від розкладених тіл виходить сильний трупний запах, який дістає до найближчих будинків, розташованих в 20 метрах.