Увечері 15 липня українська поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві полковника Служби безпеки України Романа Закладного.

Затримання відбулося близько 19.00. Про це повідомило видання "Deтектив.info" з посиланням на джерела.

У підозрюваних вилучили банківські картки загиблого, а також інші речі, які йому належали, розповіли джерела видання.
Колишній співробітник Головного управління СБУ в Києві та Київській області Іван Ступак опублікував фото затриманих.

Також колишній радник глави СБУ Ярослав Антоняк виклав відео з одним з підозрюваних.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Слідство розглядає у якості пріоритетної версії майновий характер здійснення злочину. Мовляв, вночі парочка переселенців побачила нетверезого Закладного, та поклала око на його речі. Коли ж зловмисники здійснювали напад та вдарили полковника по голові, то не розрахували силу удару.
Інформацію про затримання підтвердив в Telegram і колишній народний депутат Ігор Мосійчук.

"Поліція Оболонського району Києва затримала підозрюваних у вбивстві слідчого з особливо важливих справ СБУ Романа Закладного. Вбивство нібито було скоєно з метою пограбування", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві жорстоко вбили слідчого СБУ
У ніч на середу, 15 липня, в Оболонському районі столиці неподалік від житлового будинку по вулиці Йорданської був виявлений труп старшого слідчого з особливо важливих справ 2 відділу 1 управління попереднього розслідування ГСУ СБУ Романа Закладного.

Полковник був знайдений без взуття, з вивернутими кишенями і слідами крові на голові. Вбитого знайшли близько 2:20 ночі.

Роман Закладний займався розслідуваннями кримінальних проваджень, пов'язаних з державною зрадою і подіями на сході України

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові за жорстоке вбивство двох жінок зловмисника примусово лікуватимуть

Також Знай.ua писав, у Києві син скоїв моторошне вбивство матері