Під час передвиборної програми, Володимир Зеленський заявляв, що настав час позбутися президентських кортежів, через які перекривають дороги. Проте сам президент поки позбавлятися від “жахливого й огидного минулого” не поспішає. Природно, Зеленський має право любити великі і дорогі машини, але навіщо тоді було обіцяти позбутися від кортежів?

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua


В мережі опублікували відео, на якому кортеж президента під'їжджає до Маріїнського палацу. Зеленський прямував туди, щоб взяти участь в урочистому засіданні, присвяченому 30-річчю декларації про державний суверенітет України. Кортеж з п'яти шикарних автомобілів в'їхав на територію Маріїнського палацу, розганяючи сигналами звичайних пішоходів, які прогулювалися по доріжках парку.


На відео чітко чути незадоволені й іронічні коментарі людей, яким довелося поступитися дорогу президентському кортежу. “Депутати їдуть, а ви не дасте проїхать” – так люди коментували побачене. І навіщо одному президенту відразу п'ять автомобілів? Тільки для того щоб перевезти всю охорону? Невже є кого боятися? Або він вирішив запросити всю свою сім'ю на церемонію, включаючи дуже далеких родичів?

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поїздити з шиком президент точно любить. Найбільша “бідна” машина в кортежі – новенький Volkswagen Transporter. Інші автомобілі вражають своїм шиком. Мабуть, Зеленському явно не сподобався вітчизняний автопром. А що, було б чудово, якби Зе приїхав в Маріїнський палац на “Славути”, а за ним охорона на “Богдані”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лариса Ніцой заговорила про знищення українців: "Ці тварини…"

Як повідомляє портал "Знай.uа" Геращенко запропонувала Бужанському "помірятися мовами"- і це не те, що ви подумали

Також Знай.uа писав, що "слуга народу" Бужанський потрапив у скандал з тухлою окрошкою - отруєні діти під крапельницями