Згідно з астрологічним прогнозом на п'ятницю, 17 липня, Козерогів буде чекати романтична зустріч, а Близнюкам бажано утриматися від великих вкладень коштів, особливо інвестицій в нерухомість. Левам — радять остерігатися недоброзичливців і бути, якщо що, готовим до зради — друга або другої половинки. Вам належить пройти це випробування з честю і зробити свої висновки. Але так, як Зодіакальне коло у нас набагато багатшими, а гороскопи рідко укладаються в два слова, давайте зупинимося на кожному знаку окремо:

Овен

Будьте більш лояльні до оточуючих, навіть якщо вони дуже незговірливі. У фінансовій сфері намічається спад — саме час почати економити гроші.

Телець

Ви будете особливо привабливі для оточуючих в цей день — у вас розглянуть кращі сторони. Але доведеться відстоювати свою точку зору, так як у вас з'явиться серйозний опонент.

Близнюки

Якщо вам потрібно прийняти важливе рішення, не робіть цього занадто поспішно. Думайте над кожним кроком, особливо якщо справа стосується фінансового благополуччя.

Рак

В цей день є небезпека відчути себе “в нулях” — припливу сил у цей день можна не чекати Тому всі серйозні справи та зустрічі краще перенести, а день присвятити повноцінному відпочинку.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Лев

У вашому колі спілкування затесався лицемір. Тому будьте акуратніше в плані довіри до людей. Не поспішайте розповідати про себе всім і все. Промовчіть про свої успіхи, як би не хотілося ними похвалитися, адже щастя любить тишу.

Діва

У цей день ви здатні досягти хороших результатів, але справлятися з поставленими завданнями краще поодинці. Не виключено, що ваші успіхи не дадуть спокійно спати таємним заздрісникам, і з їх боку можуть бути провокації. В неправедних вчинках допомоги від зірок чекати не варто.

Терези

Складаючи плани на цей день, віддайте перевагу справах, що дозволяє отримати швидкий результат. Потрібно активізувати зв'язки з партнерами, вести переговори, приділяти максимум уваги фінансовій стороні питання. Успіх обіцяють поїздки, зроблені з особистого або ділового приводу

Скорпіон

У цей день навряд чи вам захочеться дуже багато працювати. А причина криється в тому, що ваша голова буде заповнена будь-якими думками, тільки не виробничими. Намагайтеся обходити гострі кути, не сперечайтеся з оточуючими і нічого їм не обіцяйте. Особливо бережіть рідних і близьких.

Стрілець

Намагайтеся не втрачати даремно жодної хвилини. Ваша лінь буде вам дорого коштувати, так що потерпіть до вихідних.

Козеріг

Увечері вас чекає романтична зустріч або нове знайомство, яке переросте у серйозні стосунки. Вдень будьте уважні при роботі з документами.

Водолій

День здатний внести розбіжності у колектив однодумців. Намагайтеся дотримуватися нейтралітету.

Риби

Ви потребуєте приємні емоції, їх джерелом можуть стати творча роботі і мистецтво. Відмінний день для нових знайомств і освідчення в почуттях.