Мережу сколихнуло відео прощання маленького Джона зі своїм вірним другом-псом. Унаслідок дорожньої пригоди тварина загинула, але хлопчик не знав про це, і тому камера зафіксувала момент усвідомлення дитиною смерті.

Цю сумну історію розповідає інтернет-видання КОТ на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Джон потоваришував із песиком, коли той ще був цуценям. Між маленькою людиною і песиком зав'язалась велика дружба, яку вони ніжно несли роками. Одного ранку пес вибіг на дорогу, на якій його збила вантажівка. Джон не став свідком дорожньої пригоди, він побачив тварину вже на узбіччі.

Маленький Джон не мог поверить, что его любимого пса Роди больше нет. Собака выбежала на проезжую часть, где ее сбил...

Geplaatst door КОТ op Donderdag 16 juli 2020

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хлопчик підбіг до песика, щоб розбудити його. Джон подумав, що його друг просто заснув. Коли тварина не прокинулась, хлопчик зрозумів, що пес помер.

На відео знято саме момент усвідомлення дитиною смерті тварини і втрати друга. Маленький Джон присів біля тіла собаки, торкається його живота і плаче. Біля Джона його розгублена мама, яка не знає, що їй робити, як зарадати горю власної дитини.

Відео закінчується тим, що Джон бере на ручки тіло свого друга, і вони з мамою йдуть кудись убік. Хлопчик плаче, мама витирає йому сльози. Втрата друга, якого ти знав із малечку - велика трагедія, яка назавжди залишиться у спогадах дитини.

Хлопчик прощається з собакою, скріншот відео
Хлопчик прощається з собакою, скріншот відео

Нещодавно Знай.ua розповів іншу сумну історію про тварин, а саме про маленьку мавпочку в Таїланді, власники якої постійно мучать її задля заробітків.

Таїланд - туристична країна, яка доволі вдало монетизує свою екзотичність. Показ мавп - частина цієї діяльності. Проте є велика різниця між створенням мавпячих заповідників-парків і фізичною муштрою тварини. На відео видно, що мавпочку змушують займатись діяльністю, яку примати не практикують з власної волі у дикій природі: качати прес, підіймати штангу, забивати м'яч у сітку. Ця діяльність потребує від тварини залучення м'язів, які природа не програмувала під таке виростання. Щоб тварина була покірною, її душать залізним ошийником, який завдає болю та ускладнює дихання. Ба більше, коли мавпа не мусить показувати трюки, вона живе у малесенькій клітці, в якій навіть не може рухатись.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як порахувати вік собаки в людські роки: вчені створили правдивий калькулятор.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.