Верховна Рада України пішла на літні канікули. Судячи з оприлюднених в інтернеті кадрів, з цього приводу народні обранці вирішили влаштувати доволі гучну вечірку, на яку навіть запросили зірок.

Відповідний запис був оприлюднений на Telegram-каналі "Пульс Украины".

На відео можна побачити репера Серьогу, який виконує свій головний хіт "Черный бумер".

Під нього танцюють люди середнього віку, серед яких начебто можна розгледіти народних депутатів. Серед інших, імовірно, там присутній і Микола Тищенко (чоловік у синьому костюмі).

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Безпосередніх доказів того, що відео зняте з нещодавного святкування немає. Присутні у залі люди не носять засобів індивідуального захисту. Однак усі, хто танцює, намагаються дотримуватися дистанції один від одного, а така поведінка могла розвинутися саме в умовах пандемії та карантину.

"Ну тепер хоч відпочинуть нормально", - жартують адміністратори Telegram-каналу.

Про закриття третьої сесії парламенту IX скликання 17 липня оголосив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

"Чергова, четверта, сесія розпочне свою роботу у вівторок, 1 вересня, о 10.00. Третю сесію Верховної Ради IX скликання оголошую закритою", – сказав Разумков.

Верховна Рада, скріншот: YouTube
Верховна Рада, скріншот: YouTube


Проте Рада продовжить роботу влітку в рамках позачергових сесій.

Про це стало відомо завдяки заяві нардепа від фракції "Слуга народу" Олександра Качури в ефірі одного з українських телеканалів.

"У нас буде, швидше за все, два позачергові засідання. Одне позачергове засідання відбудеться за вимогою Президента, інше позачергове засідання відбудеться на підставі вимоги народних депутатів. Ми зібрали підписи, про це буде оголошено окремо. Взагалі, домовилися, що під час літнього періоду наша робота не буде зупинятися і ми будемо збиратися у зв'язку з накопиченням необхідних для прийняття законопроєктів, соціальних законопроектів, антикоронавирусних законопроектів - це буде мінімум 3-5 разів за цей ось міжсесійний період", - сказав Олександр Качура.

За його словами, засідання будуть позачерговими, оскільки це єдиний спосіб зібратися в міжсесійний період, згідно з регламентом Верховної Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, комітет ТЕК Ради одноголосно підтримав законопроєкт Кабміну про скорочення зелених тарифів.

Як повідомляв Знай.uа енергетичне співтовариство ЄС вимагає від Ради прийняти законопроєкт Кабміну про скорочення зелених тарифів до середини липня.

Знай.uа писав, українців звільнятимуть без причини, "слуги народу" вже підготували законопроєкт.