Дощі з грозами суботу і неділю, 18-19 липня, вируватимуть у західному регіоні, на решті території переважно мінлива хмарність, без опадів. Про це в п'ятницю, 17 липня, повідомив Укргідрометцентр.

Так, за прогнозом, у неділю, 19 липня, дощі з грозами також пройдуть в північних областях: Сумській, Чернігівській, Київській. Температура вдень збережеться в межах +24 ... +28 градусів, на півдні до +30 градусів.

спека в Харкові, скріншот з відео
спека в Харкові, скріншот з відео

18 липня у західних областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, в Карпатах і на Закарпатті місцями значні дощі (I рівень небезпечності, жовтий). 18-19 липня у Хмельницькій, Миколаївській, Херсонській, Донецькій областях та в Криму переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Погода, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода, фото: Український гідрометеорологічний центр

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Прогноз погоди від Діденко

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що неділя в Україні буде теплою.

"Завтра вдень очікується +25+30 градусів. Дощі з грозами залишаються у неділю над західною частиною України. На решті території - без істотних опадів. У Києві неділя буде сонячною та теплою, до +28 градусів. Літо триває, хоч мокре, хоч сонячне, все одно краще, як листопад", - зазначає синоптик.

Неділя в Україні буде теплою. Завтра вдень очікується +25+30 градусів. Дощі з грозами залишаються у неділю над західною...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 18 juli 2020

Раніше повідомлялося, що червень в Києві не дотягнув до рекорду за спекою. Середньомісячна температура повітря червня в Києві склала +21,7 градусів, що на 3,5 градуса вище від кліматичної норми.

Одеситам на вихідних обіцяють сонячну погоду. У суботу температура вночі +19°, вдень +28°. У неділю +19°...+28°. Тож відпочиваючі можуть не хвилюватись.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Прикарпаття знову потоне, в ДСНС б'ють тривогу — гради і дощі створять хаос в регіоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода на 18 липня для всієї України: жителі західних областей умиються дощем та градом.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.