День, коли варто проявити наполегливість – саме завдяки їй ви зможете досягти тих результатів, до яких прагнете. Помічником можна довіряти тільки другорядні справи: всі важливі питання ви повинні вирішувати самостійно. Можливе загострення конкурентної боротьби, будьте готові захищати свої позиції. Не все однозначно в особистих відносинах: незважаючи на зовнішній спокій, вас терзають смутні сумніви. Постарайтеся керуватися логікою – інтуїцію, на жаль, ніяк не вдається включити на повну потужність.

Овен

В цей день у вас буде безліч спокус зрдити своїм моральним принципам. Радимо не робити нічого поганого, оскільки один емоційний порив може бути чреватий довготривалими наслідками.


Телець

День обіцяє бути дещо напруженим. Можливе термінове завдання від начальства або робота в позаурочний час. Однак зусилля будуть добре винагороджені. На особистому фронті поки затишшя.


Близнюки

В неділю 19 липня корисно відволіктися від суєти і побути наодинці з природою. Вас відвідають несподівані думки та ідеї, очистившийся від усього непотрібного розум проясниться, відповіді на важливі питання прийдуть самі собою.


Рак

Астрологи радять триматися ближче до води попросіть сил у вашої “материнської” стихії. Купайтеся, плавайте, якщо немає можливості вибратися до чистого і придатному для купання водоймища, згодиться басейн. Вдома можна набрати ванну, запалити свічки і помедитувати. На худий кінець, прийміть контрастний душ.

Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще


Лев

День ідеально підходить для активності, як фізичної, так і інтелектуальної. Ви відчуєте прилив енергії, який корисно витрачати на самовдосконалення. Не чекайте дива - чудите самі, сьогодні це про вас.


Діва

“Думки матеріальні”. Сьогодні в цій побитої на перший погляд фразі для вас з'явиться частка істини. Налаштовуйте себе на позитивний лад, так як ви будете здатні сформувати власну реальність одним тільки своїм сприйняттям. Увечері буде корисно відпочити і розслабитися в компанії друзів.

Терези

Як і личить Терезам, ретельно зважуйте сьогодні “за” і “проти” кожного відповідального рішення. Ваш вибір зробить серйозний вплив на ваше найближче майбутнє. У другій половині дня надійде несподівана і хвилююча, але приємна новина. Також астрологи радять не давати ніяких обіцянок — можуть виникнути труднощі з їх виконанням.


Скорпіон

Жало вашого язика сьогодні особливо отруйне. Слова, які ви можете кинути в серцях, боляче ранять оточуючих, тому будьте делікатні й обережні. Досить конфліктний день. При всьому бажанні відстояти свою точку зору будь-якою ціною, краще стриматися.

Стрілець

Сьогодні ви будете комусь потрібні. Друг, родич або хороший знайомий потрапить у ситуацію, з якої йому не виплутатися без вас. Простягніть руку допомоги, і ваші добрі справи повернуться вам сторицею. Також це хороший день для самоаналізу і роботи над собою.

Козеріг

Ви сьогодні можете виявити незвичайну щедрість стосовно близьких, що зробить ваш гаманець суттєво тонше. Не будете потім шкодувати про це? Не лежите на ліжку у вільний час, краще займіться улюбленим захопленням.

Водолій

В цей день краще не починати щось глобальне і тривалий: переїзд, ремонт або будівництво. Вас чекає день компромісів. Доводити свою точку зору не вийде, простіше змиритися з загальною думкою.


Риби

Рибам сьогодні можуть запропонувати спокусливу підробіток. Якщо даний вид заробітку викликає у вас якісь сумніви, то не поспішайте погоджуватися на пропозицію Похід в будь-бюджетна установа, будь то лікарня чи податкова інспекція, найкраще перенести на другу половину дня.