Курйозний випадок був зафіксований на пляжі у Приморському Посаді: бабуся купалася з онуком, тримаючи його на повідку немов песика.

Відповідне відео було викладене у соцмережах, різних телеграм-каналах та на сайті YouTube.

Імовірно, бабця скептично оцінює свою здатність наздогнати дитину у воді, тому вирішила убезпечити безпеку хлопчика таким оригінальним способом.

Наведемо деякі коментарі з соцмереж:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Татьяна Суворова

Молодец! Она уже не такая "прыткая"! Зато вернет ребенка в целости и сохранности!

Ирина Сила

зато не утонет! Молодец бабушка!!!

Івасик Телесик

бабушка Герасим...

Михаил Арсланов

Феминистка!

Зовсім інакшу оцінку отримав випадок, який зафіксували узимку в Росії. У місті Красноярськ у місцевої бабусі є нова "методика" щодо виховання онуків. Літня жінка не бачить різниці між домашніми тваринами та маленькими дітьми. Місцевих жителів налякала картина, коли бабуся вигулювала дитину на повідку.

Про це стало відомо завдяки відео, яке вже кілька днів гуляє мережею, а також інформацією місцевих ЗМІ, які посилаються на дані правоохоронних органів.

За інформацією журналістів, красноярська поліція зацікавилася цією "нано-бабусею". Відомо, що опублікували відеозапис журналісти ТВК. На кадрах видно, що у дитини почалася істерика, але, судячи з усього, бабуся не особливо звертає на це увагу. Коли хлопець впав, вона поволокла його за ланцюжок, до якого його було прив'язано.

"Хлопчик пролежав на холодній землі кілька хвилин, перш ніж зміг заспокоїтися і піднятися. За даним фактом співробітники МУ МВС Росії "Красноярське" проводять перевірку. Поліцейські встановлюють особу жінки та дитини, з'ясовують всі обставини події", - повідомляють місцеві копи.

Нагадаємо, копи зловили неадеквата, ламав немовлятам кістки.

Як повідомляв Знай.uа мами б'ють на сполох через жорстоке поводження з дітьми в садку Вінницької області.

Знай.uа писав, покликав на мультики: під Харковом пенсіонер збезчестив 9-річну дівчинку.