20-26 липня для багатьох знаків стане тижнем змін. Реальність поставить вас перед необхідністю діяти, а далі все залежить від вас. А саме:

Овен

Початок тижня ідеально підходить для відновлення родинних зв'язків. Поїдьте в гості до батьків або до бабусі з другою половинкою, поговоріть з дітьми, не забувайте про братів і сестер, навіть якщо вони живуть далеко від вас. Зірки говорять, що спільна справа може зблизити вас навіть з колишнім чоловіком (дружиною). З середини і до кінця тижня зірки сприятимуть вашій фізичній та інтелектуальнй активності, якщо вона пов'язана з ростом і рухом вперед.

Телець

З понеділка почнеться період збагачення, гроші будуть приходити з найнесподіваніших джерел. Однак не поспішайте їх витрачати, оскільки до середи “грошовий дощ” стане тихіше, а до четверга припиниться зовсім. Вам потрібно грамотно розпоряджатися своїми ресурсами. Втім, порадувати себе великою покупкою можна, головне тільки ретельно підійти до вибору товару і не бути надто довірливим. На особистому фронті очікується потепління — якщо ви страждали від нерозділених почуттів, то їх об'єкт нарешті подивиться у ваш бік з цікавістю. Не пропустіть свій шанс піднести себе з кращого боку.

Близнюки

В цих числах ви не зможете похвалитися витримкою і емоційною стабільністю. Ви відчуєте вразливість і тонкість власної душевної організації. Що завгодно зможе вивести вас із себе. Будь-яка неприємність відправить вас просто в клекотливе жерло люті, будь-яка радість — до вершин ейфорії. Для чого можна пристосувати такий спірний період? Ну звичайно, для творчості. Пишіть вірші, малюйте, фотографуйте — вкладіть силу своїх емоцій в прекрасне. До середини тижня рівновагу почне потихеньку повертатися, тут краще всього сконцентруватися на працю та вдосконалення свого тіла.

Рак

Ймовірно, ви будете на цьому тижні страждати від кохання. Але це ж ваш звичайний стан, вірно? Часто саме воно дає вам сили жити і змінюватися на краще. А якщо стане зовсім не під силу, є відмінний перевірений засіб — гуляти на свіжому повітрі з друзями. Вдавайтеся до нього кожен раз, коли вам здасться, що світ став сірим і ніщо не зможе зцілити вашу стражденну душу. Можна трохи вина, але не зловживайте і не переходьте на більш міцні напої. На роботі може виникнути конфліктна ситуація — вам доведеться доводити начальству свою правоту. Намагайтеся робити це акуратно, красиво і максимально дипломатично, щоб і внутрішній стрижень продемонструвати, і місця роботи не позбутися. А то, знаєте, знайти нову після карантину — той ще квест.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Лев

Астрологи кажуть, що на цьому тижні доведеться поборотися за авторитет в сім'ї. Люди, з якими ви живете, можуть проявити байдужість до вашої точки зору. Тікати скандали не варто. М'яко нагадайте членам сім'ї, що ваша думка теж грає роль. Намагайтеся не піддаватися на маніпуляції і провокації. Спокійно стверджуйте свої лідерські позції. Якщо ви батько або мати сімейства — швидше за все, доведеться бути суворіше з вашими бунтарями. Якщо, навпаки, ви молодший член сім'ї — продемонструйте батькам свою матеріальну і емоційну незалежність. До кінця тижня на вас чекає приємна звістка, що найкращим чином позначиться на вашому майбутньому.

Діва

Після стресів і проблем, які ви пережили, вас очікує тиждень емоційного і фізичного відпочинку. Багато питань, які здавалися нерозв'язними, відпадуть самі собою. Конфлікти втратять актуальність, спірні ситуації згладяться, матеріально ви будете відчувати впевненість — грошей буде вистачати на все. Ніхто не засудить вас, якщо у цей тиждень ви не будете напружуватися, а займетеся тим, що вам подобається. Позитивно позначиться на вас взятий на цьому тижні відпустку, поїздка куди-небудь за місто на природу, проведення часу з тваринами. Якщо ви вмієте кататися верхи, або давно мріяли навчитися — відвідайте іподром. Спілкування з розумними і добрими кіньми поверне вам душевну рівновагу.

Терези

Увага. Астрологи помітили, що на цьому тижні висока ймовірність якого-небудь шокуючого для вас події, яка назавжди виб'є вас із звичної зони комфорту. А точніше - просто змусить її розширити. Швидше за все, ви засиділися у звичних обставинах і нарікали на них, без особливого бажання їх міняти. Ось і розпоряджається сам Всесвіт так, щоб ви змінили своє життя. Але боятися не слід. Те, що відбувається — обов'язково на краще. І ближче до кінця тижня ви почнете це розуміти. В професійній сфері краще не приймати ніяких сміливих, надто експериментальних рішень.

Скорпіон

Тиждень змусить вас цілком і повністю покладатися на холодний розум. Незважаючи на те, що ви “гарячий”, емоційний знак, більшість ситуацій зажадає від вас крижаний витримки і зважування всіх “за” і “проти”. Цікаво те, що рассудочності зажадає від вас навіть така емоційна сфера, як відносини. Вам належить розрізняти істинні потреби другої половинки і просто капризи поганого настрою. На роботі варто зачаїтися і не встрявати в розборки всередині колективу — нічим, крім зіпсованої репутації це не закінчиться.


Стрілець

Весь тиждень вам вдасться протриматися у відмінному настрої — життя буде тішити вас тільки приємними сюрпризами, і ніяких форс-мажорів. Однак чи означає це, що можна розслабитися і нічого не робити? Аж ніяк! Астрологи рекомендують з понеділка і до неділі приділяти увагу собі, коханому. Займіться своїм здоров'ям, почніть покращувати фізичну форму, відвідуйте косметологічні процедури, перукарні, харчуйтеся правильно. Починайте з цього тижня вводити ретельну і трепетну турботу про себе в свій розпорядок дня. І будьте готові до того, що це не тимчасова акція — це повинна бути зміна способу життя.


Козеріг

цього тижня для вас як ніколи важлива упорядкованість в усьому — у справах, важливих паперах, думках, відносинах. З самого понеділка почніть генеральне прибирання з расхламлением в своєму будинку, а в середу перейдіть до духовного очищення, самоаналізу, переоцінки цінностей. Адже порядок у думках і емоціях не менш важливий, ніж чистота в будинку. Тіло утримуйте в чистоті і безпеки — тиждень, на жаль, несе в собі ризик інфекцій і травм, так що по можливості залишайтеся вдома. У сімейних стосунках настав штиль — ваш будинок, це ваша фортеця і тиха гавань, де ви відновлюєте сили в компанії улюблених. Корисні заняття, куди залучена вся сім'я — наприклад, настільні ігри, спільний перегляд фільму, некваплива прогулянка в парку всім разом.


Водолій

На цьому тижні ви можете потрапити в новий колектив, де вас ніхто не знає. У звичних компаніях все давно оцінили ваше чарівність, розум, готовність прийти на допомогу ближньому в будь-яку хвилину. А от з новими людьми доведеться доводити все заново і завойовувати авторитет! Але кому, як не Йому, впоратися з цим на всі 100 балів? Ваша впевненість у собі на цьому тижні буде притягувати нових друзів і, можливо, нове кохання. До речі про це — у сфері відносин слід бути обережним. Не стрибайте в ліжко відразу, навіть якщо з новою людиною пристрасть прониже вас з першого погляду. Дайте відносин “настоятися” і розкритися справжньому їх “смаком”, не пийте залпом.


Риби

Риби, цей тиждень подарує вам багато роздумів. Ви раптом зрозумієте, що весь час жили “не свою” життя. Ви нарешті зрозумієте, чого хочете насправді, і почнете до цього впевнено йти. Спершу акуратно і повільно, але до кінця тижня наберете розбіг, так як ввійдете в смак виконання власних бажань. Від особливо консервативних і “задушливих” особистостей у вашому оточенні можуть прилітати закиди, мовляв ви стали не таким, як раніше, змінилися, і т. д. Але це означає тільки те, що ви стали не таким “зручним в експлуатації” і почали думати про себе, відповідно, змінюватися на краще. У зв'язку з змінами у вас можуть початися численні конфлікти, але такі зміни — відмінний фільтр. “Ваші” люди порадіють за вас, ваші — відсіються раз і назавжди. Буде непросто, але корисно.