З давніх-давен люди вірили у справжню магію кольору. Зокрема, з допомогою кольорів закликали щастя і гроші в оселю. Колір має величезне значення, вважають експерти з фен-шуй. Якщо потрібна допомога, щоб вирішити проблеми з втратою грошей, слід надіти речі фіолетового кольору.

Не варто покладати надії на жовтий колір. Він божевільний, як і характер жінок, тому чоловікам на нього не треба робити ставку.

Виграти в лотерею або в казино можна лише в одягу блакитного кольору. Щоб залучити гроші, можна надіти також одяг сірого кольору.

Краса, Фото bigpicture.ru
Краса, Фото bigpicture.ru

Згідно з народними повір'ями, існує як мінімум шість речей, які здатні посилити енергетику житла, а також вплинути на удачу і багатство в ньому.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Мед
Згідно російським традиціям, мед – символ багатства і пошани. Наші предки вірили, що, чим повніше чаша, тим краще фінансове становище людини.

Домашній мед з меліси, фото YouTube
Домашній мед з меліси, фото YouTube

Червоні нитки
Червоний вважається символом багатства і розкоші. Раніше вірили, що клубок ниток такого кольору, розташований на видному місці, може сприяти залученню успіху і багатства.

Кришталь
Вважається, що кришталь притягує гроші. Він може бути у фігурках або статуетках будь-якого розміру і кольору. Езотерики рекомендують ставити кришталь на чільне місце.

Фігурка слона
Символом мудрості вважається фігурка слона з піднятим хоботом. Саме з допомогою неї можна приймати правильні рішення і врегулювати фінансові проблеми.

Слони, фото: Getty Images
Слони, фото: Getty Images

Акваріум з рибками
На думку фахівців, акваріум з рибками наповнює будинок гармонією і достатком. Грошову енергетику несуть у собі саме золоті. Тому рекомендується купувати їх. На дно акваріума можна покласти золоті монетки або камені.

Монети жовтого кольору
Деякі вірять, що гроші притягують рідкісні монети жовтого кольору. Чим більше їх розмір, тим більше можливостей. Рекомендується зберігати монети в гаманці окремо від купюр. В народі вірять, що, якщо слідувати цій прикметі, незабаром до людині прийде удача.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати шоколадний пудинг з бананом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ведуча "Ревізора" Панкова поділилася оригінальним рецептом фондану.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати ананасовий сорбет.