З Великобританії прийшла дуже трагічна історія. Так, в англійської містечку Саутгемптон (графство Хемпшир) сильний духом хлопець зробив пропозицію своїй дівчині. А пропозицію він зробив, як тільки дізнався, що вона страждає від невиліковної хвороби.

За інформацією британського видання The Mirror, вона померла через місяць після весільної церемонії.

весілля, фото Pxhere
весілля, фото Pxhere

Журналісти пишуть, що 25-річна Теш Янг познайомилася з 33-річним Саймоном в липні 2019 року на побаченні всліпу, яке влаштували їм спільні друзі. Хлопець заявив, що вони закохалися одне в одного з першого погляду і з'їхалися через три тижні. Він хотів покликати кохану заміж тоді ж, але вона попросила його почекати хоча б рік, щоб переконатися в серйозності його намірів.

У грудні 2019 року Янг почала страждати через біль в ребрах. Спочатку вона пояснила неприємні відчуття тим, що тягала важкі коробки на роботі, але з часом біль ставав все сильніше. Британка звернулася в лікарню, їй зробили рентген і побачили затемнення на легкому. Лікарі припустили, що у неї в грудях утворилася кіста через паразита, якого вона могла підхопити під час відпочинку за кордоном.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Курс антипаразитарного лікування не допоміг, в березні хірурги видалили частину легені дівчини і виявили на її діафрагмі злоякісну пухлина пустила метастази в легені і серце. Янг спробувала кілька видів хімотерапіі, однак у травні лікарі визнали її хворобу невиліковною і повідомили, що їй залишилося жити від трьох до дванадцяти тижнів. Як тільки Саймон дізнався про це, він зробив їй пропозицію.

Через надзвичайні обставин парі вдалося отримати дозвіл зіграти весілля в лікарні, незважаючи на заборони, пов'язані з пандемією нової коронавірусної інфекції. Наречений і наречена організували весільну церемонію за чотири дні, їх костюми прийшли тільки в день торжества, 22 травня.

Так як молодята не могли відправитися в медовий місяць і подивитися на північне сяйво, як вони мріяли, Саймон зробив його проєкцію на лікарняній стелі. Через п'ять днів їх відпустили додому.

Янг померла 25 червня. В останні дні її життя Саймон не відходив від неї ні на крок. Він розповів історію свого кохання журналістам в надії привернути увагу читачів до збору грошей для благодійної організації, яка займається лікуванням раку у підлітків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер легендарний директор заповідника, тварини його обожнювали.

Як повідомляв Знай.uа у Чернівцях вбиту горем вдову ледь не вигнали з дому спритні родичі - згадали про батька після смерті.

Знай.uа писав, на Тернопільщині маму трьох малюків з'їдає рак, жінка в розпачі - "Хочу виховати дітей".