Сім'я британських герцогів Сассекських принца Гаррі і Меган Маркл може порадувати світ дуже цікавими новинами. Є підозри, що Меган рішуче налаштована народити другу дитину в найближчому майбутньому.

Про це в першу чергу стало відомо завдяки повідомленню британського таблоїду Daily Express.

Принц Гаррі і Меган Макркл, фото: Telegram-канал "Тільки нікому..."
Принц Гаррі і Меган Макркл, фото: Telegram-канал "Тільки нікому..."

Нещодавно Меган Маркл жартувала, що її синові Арчі "потрібен ще один маленький друг, окрім собак". Як розповів один з близьких друзів пари, про народження другої дитини Меган і Гаррі казала відразу після появи на світ сина Арчі.

Також про це пише Telegram-канал "Тільки нікому...".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

"Меган знову підозрюють у вагітності. Втіклих королівських осіб попалили на виході одного з центрів планування сім'ї. І нібито у неї в руках ліки, які необхідні для жіночого здоров'я. Бабулі в Лондоні суцільні нерви.", - підписали свіжу публікацію автори.

Варто нагадати нашим читачам, що вже за сформованою традицією пізно ввечері напередодні днів народження своїх дітей, Кейт Міддлтон і принц Вільям публікують в мережі Instagram нові зворушливі знімки іменинників з сімейного архіву.

Так, у середу, 22 липня, королівська сім'я святкуватиме 7-річчя старшого сина, принца Джорджа. На фотографіях, які робить сама мати спадкоємця, Кейт Міддлтон, в резиденції Анмер Хол, де сім'я провела кілька місяців у самоізоляції, видно, як підріс і змінився Джордж. Віддані шанувальники королівської сім'ї зазначили, що вже зникли його фамільні пухкі щічки — а замість цього з'явилася пустотлива і навіть "нахабна" посмішка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, королева Британії посвятила в лицарі 100-річного ветерана — його вчинок змусив розплакатися весь світ.

Як повідомляв Знай.uа британцям сподобалося з Меган Маркл, тепер гроші хочуть забрати і Кейт Міддлтон.

Знай.uа писав, хто управляє іспанським Монархом — два слова змусили його Величність завозитися. Філіп VI забув після виступу одягнути маску, але Леонор нагадала батькові про заходи безпеки.