Українка замовила дистанційно одяг відомого бренду Zara в українському магазині, однак була дуже розчарована якістю товару - за її оцінкою, сукню вже неодноразово носили, вона розтягнута і має плями.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який розміщує скарги українських споживачів і іншу дотичну інформацію.

"Гарно запакована лажа

Дівчина замовила одяг відомого бренду, а їй підклали гарно запаковану свиню. Мало того, що посилка по Україні йшла 3 тижні, так ще й одна з речей повністю зіпсована, з розтягнутими швами і незрозумілими плямами.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Станом сукні видно, що вона одягалася багато разів.

Краще і дешевше було б замовити речі з доставкою з Європи: прийшли б за ті ж 3 тижні, але хоча б нові, а не б/в", - йде мова в оригінальному дописі.

До посту прикріплено фото і відео з покупкою. На них чітко видно велику жовто-коричневу пляму на сукні, а також її загальний стан, який можна назвати незадовільним.

Пляма на сукні, фото Telegram
Пляма на сукні, фото Telegram

Споживачка окремо відзначила строки доставки: 3 тижні звичайний термін для міжнародних відправлень, але не для відправлень по Україні.

Zara - флагманська торговельна мережа і марка групи компаній Inditex Group, що належить іспанському магнату Амансіо Ортега. Штаб-квартира компанії розташована в Ла-Корунья, Галісія, Іспанія, де ще у 1975 році відкрився перший магазин Zara. Стверджується, що компанії потрібно всього два тижні на повний цикл виробництва одягу - від розробки нового дизайну до надходження його на полиці магазинів. При цьому Zara розробляє близько 10000 нових дизайнів на рік.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Всесвітньовідома компанія Zara відкрила перший онлайн-магазин в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Найбагатшою людиною світу визнаний власник ZARA.

Також Знай.ua писав, що Zara представить колекцію зі сміття.