Часто люди здатні скривдити навіть найближчих людей. Таке трапляється навіть між нареченими, що, здавалось би, нелогічно. Девін Аллен, звичайна дівчина з Америки, дізналась про зраду свого нареченого зовсім незадовго до церемонії, що не завадило їй скасувати весілля.

На своїй сторінці у TikTok вона виклала короткі поради для всіх дівчат, поміркувавши над якими можна зрозуміти, чи зраджує вам ваш партнер.

Поради не новаторські, проте дієві.

Якщо чоловік відверто проявляє активний інтерес до інших жінок - це не найкращий знак і звичка, яку можна буде толерувати у подружньому житті.

Якщо чоловік з легкістю звинувачує вас у недовірі, відсутності такту чи шпигунстві - тікайте, адже він вам або зраджує, або ж і надалі вдаватиметься до психологічного насильства.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Девін Аллен міряє весільну сукню, фото з соцмереж
Девін Аллен міряє весільну сукню, фото з соцмереж

Якщо чоловік не дбає про вас, не уважний до вашого здоров'я - тікайте, адже любов означає підтримку і здатність людини дбати про іншу людину.

Всі ці ознаки були у нареченого, проте дівчина постійно закривала на них очі. Вона зловила свого коханого на зраді через помилку синхронізації роутера: їй приходили повідомлення, які наречений писав іншій жінці. Саме завдяки цьому вона дізналась, що їй зраджують вже близько пів року, самі стосунки тривали близько шести років.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Накрутила гайку на чл*н: покараний ревнивою дружиною запорожанин заговорив, - як все було насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, Новий залицяльник Лорак виявився зрадником і тираном: "Досі не можу цього пробачити".

Також Знай.ua писав, що Зрада чоловіка змусила Лорак тікати світ за очі.