Журналістка проекту "Таємний агент" на Новому каналі Аліна Квітка вирішила дізнатися, наскільки безпечно їсти булочки з м'ясом, які купують на вуличних точках, адже часто люди купують такі пиріжки для швидкого перекусу і ґрунтуються тільки на його смачний запах, а не якості.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Грузинське хачапурі, слойка з м'ясом, кубдари – очі розбігаються від такого вибору, – каже дівчина. – Я поспілкувалася з кількома продавцями Мафів, які запевнили, що всю випічку готують вранці. Вчорашню – не реалізують".
Журналістка купила кілька виробів і перевірила їх якість.
"Разломила слойку з м'ясом, і начинка на запах виявилася кислої, – каже дівчина. – Це ознака того, що вона несвіжа. Обов'язково звертайте на це увагу, щоб уберегтися від отруєння"
Анастасія разломила кубдари, а там – цілісний фарш, добре просмажений і з приємним запахом.
"до Речі, я попросила, щоб виріб зробили при мені, – розповідає журналістка. – Якщо сумніваєтеся в якості випічки, що лежить на вітрині Мафу, – просіть, щоб готували при вас. А ще ви можете перевірити фарш, який будуть класти вам в пиріжок. Зверніть увагу на його зовнішній вигляд, запах і перевірте дату виготовлення".
Будьте пильні, коли купуєте вуличну випічку, щоб вона не нашкодила вашому здоров'ю.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв Знай. ua, у Києві журналіст вирішив "підзаробити" в Жеку і оторопів від побаченого.
Також Знай. ua писав, що "пацанки" влаштували жорсткий дебош в дешевому хостелі Києва.