Міністр юстиції Денис Малюська презентував унікальну послугу, яка передбачає придбання подарункових сертифікатів на проживання у СІЗО з покращеними умовами.

Про таке він написав на власній сторінці в Facebook.

"Цей день настав! Вас запросили на день народження чиновника, судді або політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Відсьогодні Мін’юст пропонує нову послугу – ми пропонуємо подарункові сертифікати на користування послугами платних камер у українських слідчих ізоляторах!", - написав міністр.

За словами Малюська, якщо підозрюваного візьмуть під варту, а в нього вже буде даний сертифікат, то він зможе потрапити у камеру з поліпшеними умовами утримання. Щоправда, діє такий подарунок лише 6 місяців.

"Подарункові сертифікати – точно наш ексклюзив! Пам’ятайте, сертифікат діє лише протягом 6 місяців після придбання. Якщо протягом вказаного строку обдаровуваний не буде взятий під варту та не потрапить у СІЗО, кошти зараховуються у якості благодійної допомоги відповідному слідчому ізолятору", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Денис Малюська зробив селфі в рожевому костюмі, фото:facebook
Денис Малюська зробив селфі в рожевому костюмі, фото:facebook

Варто зауважити, що придбати сертифікат можна прямо з комп’ютера або смартфону:

  • перейти за даним посиланням https://online.minjust.gov.ua/kvsn/
  • обрати слідчий ізолятор
  • обрати кількість днів ув’язнення (у днях, тижнях або місяцях) та вартість
  • сплатити послугу
  • роздрукувати сертифікат та квитанцію, який надійде вам на електронну пошту

"Платні камери Києва, Чернігова, Львова, Чернівців, Хмельницького, Вінниці, Харкова, Житомира, Івано-Франківська, Дніпра та інших міст України чекають на іменинників!", - додав Малюська.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр юстиції Малюська втілив свої еротичні фантазії на турніку після рад Ківи.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Малюська пояснив, чи має право підліток змінити по батькові - "Нічого спільного з дитиною".

Також Знай.uа писав - "Завершення випадкових гастролей на позиції міністра", - Малюська розлютив українців яскравим шопінгом.